«OncoDEEP» înseamnă determinarea profilului molecular individual al tumorii focusată pe marcherii tumorali de semnificaţie terapeutică.

«OncoSHARE» este o platformă unică, inovaţională şi interactivă în reţeaua Internet special elaborată de compania «ОncoDNA» pentru colectarea datelor, acordarea accesului la ele şi protecţia confidenţialităţii. «OncoSHARE» este veriga de legătură între pacienţii, oncologii şi compania «ОncoDNA». Această platformă permite:

  • comandarea analizelor şi verificarea statutului lor;

  • obţinerea rezultatelor studiilor;

  • obţinerea accesului la raportul complet şi dinamic cu toate datele referitoare la fiecare pacient aparte;

  • menţinerea legăturii cu colegii şi pacienţii;

  • schimbul de experienţă;

  • consultarea cu experţii în diferite domenii;

  • primirea susţinerii.

mokup_tab(1)

Web-portal pentru schimbul de rezultate de analiză

După crearea contului pe portalul «OncoSHARE» (https://www.oncoshare.com) medicii oncologi pot comanda analize, obţine rapoarte cu informaţii despre metodele posibile de tratament şi în unele cazuri datele despre studiile clinice efectuate în privinţa preparatului medical. Ei pot să facă schimburi de rezultate de analize şi rapoarte cu alţi specialişti pentru a obţine cea de a doua opinie, cu experţii în domenii specifice pentru analiza mai amănunţită a rezultatelor sau cu colegiul de experţi în diagnostică moleculară.

Accesul la raportul detaliat unificat

Cu ajutorul «OncoSHARE» medicii oncologi pot obţine accesul la datele rezultatelor de analize – prezentarea completă a profilului molecular al tumorii canceroase a fiecărui pacient aparte cu sortarea mutaţiilor depistate după criteriul de importanţă pentru alegerea metodei de tratament. Rezumatul structurat al analizei («Integrated Biological Review») pe o pagină conţine concluziile principale şi recomandările privind alegerea metodei de tratament.