Laboratorul patomorfologic «CSD Health Care» este lider în domeniul diagnosticului morfologic din Ucraina. Profesionalismul ridicat și nivelul de educație al specialiștilor noștri, în combinație cu cele mai moderne soluții tehnologice, ne-au permis crearea unui centru de laborator cu adevărat eficient care să ofere o gamă completă de diagnostice patomorfologice și citologice pentru instituțiile medicale publice și private, atât în orașul Kiev, cât și în alte regiuni ale Ucrainei, iar acum si in Republica Moldova

Specializarea noastra este:

  • diagnostic patomorfologic;

  • diagnosticul citologic;

  • diagnosticul imunohistochimic;

  • diagnosticul imunocitochimic;

  • diagnostic molecular.

Despre CSD

Lucrand cu o echipa de medici si aplicand o gama larga de cercetari moderne, oferim o abordare individuala a tratamentului fiecarui pacient. De asemenea, oferim consultații de specialitate în domenii precum dermatopatologia, neuropatologia, hematopatologia, nefropatologia și sănătatea femeilor, inclusiv diagnosticarea cancerului de sân și screening-ul cervical.

Laboratorul de Diagnosticare a Patologiei de Sănătate al CSD este licențiat de Ministerul Sănătății al Ucrainei la data de 25.02.2010 № 526963 și este de asemenea un participant anual la programul independent de control al calității NordiQC.