La momentul actual tratamentul reuşit al mai multor afecţiuni, mai ales în domeniul oncologic, este imposibil fără imunohistochimie.

Laboratorul nostru utilizează toate posibilităţile existente de diagnostică imunohistochimică şi urmăreşte cu atenţie progresul în domeniul oncomorfologiei diagnostice, suplinindu-şi permanent arsenalul de marcheri diagnostici cu mijloace ş noi şi eficiente de diagnosticare a afecţiunilor oncologice.

La momentul de faţă  portofoliul nostru de anticorpi conţine peste 220 poziţii, fiind limitat doar de oportunitatea diagnostică. În alte cuvinte, dacă pentru diagnosticarea unui caz specific va fi nevoie de un anticorp suplimentar şi el există în format pentru diagnosticare in vitro, noi vom găsi posibilitatea de a vă propune această analiză.

IMUNOHISTOCHIMIA 1

În activitatea noastră noi utilizăm doar cele mai moderne sisteme de vizualizare şi doar anticorpii certificaţi şi verificaţi în experienţa mondială de la aşa companii precum Dako, Diagnostic, Biosystems, Cell Mongue, Novocastra Reagents. Toate procesele sunt automatizate la maximum şi se îndeplinesc în conformitate cu protocoalele de calitate recunoscute pe plan mondial.

IMUNOHISTOCHIMIA 2

Pentru a fi întotdeauna încrezuţi de calitatea lucrului nostru laboratorul de mai mulţi ani participă la programul european independent de calitate NordiQC (Danemarca). Notele «bine» şi «optim» obţinute cu regularitate de la NordiQC ne oferă cauze suplimentare pentru a fi încrezuţi de prestarea serviciilor de calitate la nivel european modern.

În laboratorul nostru este implementată experienţa mondială în specializarea medicilor patologoanatomi. Adresându-ne cu o problemă specifică puteţi fi încrezuţi că ea va fi soluţionată nu doar de un medic cu experienţă, ci de un expert care se specializează anume pe problema dumneavoastră. La noi activează cel mai bun specialist în dermatopatologie, experţii în diagnosticarea patohistologică a malformaţiilor glandei mamare, limfoamelor, tumorilor encefalului şi altor tumori neurale. La noi activează şi specialistul în patomorfologie infantilă.

Astfel, adresându-vă la noi, puteţi avea încrederea în cea mai precisă diagnoză de la cei mai buni specialişti în cei mai restrânşi termeni.